Project Description

La Sopera

      Fitxa Tècnica

  • DIRECCIÓ: Aina Tro
  • AJUDANT DE DIRECCIÓ: Laura Garcia
  • PRODUCCIÓ: Patronat Teatre
  • REPARTIMENT: Maria Abelló/Mar Alonso/Jordi Argüés/Lila Balà/Emma Castellà/Mar Castellà/Joanna Caldwell/Carla Comajuncosas/Pau de Los Ríos/Marina Garcia/Biel Herráez/Oscar Julián/Clàudia Koppelar/Carlota Montolio/Cristina Palomar/Paula Salguero/Erola Such
  • DISSENY D’ESCENOGRAFIA: Laura Garcia/Eric Morales
  • CONSTRUCCIÓ D’ESCENOGRAFIA: Equip tècnic Patronat Teatre
  • DISSENY DE LLUMS: Joan Cisa Jr./Eric Morales
  • MUNTATGE/REGIDORS/ESCENARI: Equip tècnic del Patronat Teatre
  • COMUNICACIÓ I PROMOCIÓ: Mar Acién/Eric Morales/Laura Garcia/Aina Tro

Dancing Queen 

El musical amb més ritme!

Teatre Musical

Escola de Teatre del Patronat
20/21/27 de maig a les 19h. 
Duració 80 min aprox.

El grup de joves (d’entre 11 i 17 anys) del curs de Teatre Musical del Patronat presenta una de les produccions més importants de la temporada a Premià de Mar: DANCING QUEEN. Amb veus en directe, cançons mítiques i una gran posada en escena plena de llum, coreografies i sorpreses, aquest musical no deixarà indiferent a ningú.
Una noia intenta trobar el seu pare, a qui mai ha conegut. Arrel d’aquest propòsit, un seguit de fets inesperats capgiraran la vida de tothom qui l’envolta, especialment la de la seva mare.
ATENCIÓ! Aquest musical pot provocar ganes de ballar, de cantar, de somriure i d’aixecar-se de la butaca. En alguns casos pot arribar a causar un estat de felicitat absoluta. Es prega venir disposat a patir les conseqüències.
Al curs anual de Teatre Musical del Patronat es treballen les disciplines d’interpretació, cant i cos. El teatre musical pretén unir-les totes i aconseguir que els intèrprets siguin capaços de coordinar-les amb èxit. Per aquest motiu, durant el desenvolupament del curs, ens dediquem a muntar un espectacle musical on s’interpreta, es canta i es balla en estricte directe. Des del primer dia els alumnes pugen a l’escenari i van descobrint com és aprendre, assajar i gaudir fent classes en un teatre de veritat. Quan s’acosten els dies de l’estrena els alumnes són tractats com actors i actrius professionals. Això els permet aprendre la difícil estructura que té un espectacle per dins i per fora: tècnics, proves de so, il·luminació, muntatge de l’escenografia, vestuari, tramoies, regidors d’escenari, etc.
Les arts escèniques potencien la creativitat, la concentració, la coordinació, els valors, la capacitat de treballar en equip, la pèrdua del pànic escènic, la millora de les capacitats comunicatives i estimulen el benestar físic i mental. El teatre musical és una de les disciplines artístiques més completes i, per aquest motiu, al Patronat Teatre apostem per la docència d’aquesta.

   

COMPRAR ENTRADES ONLINE

banner-titulo-ficha-teatrohoraris

icon-calendario-relojDissabte 20/05/17 a les 19.00h

icon-calendario-relojDiumenge 21/05/17 a les 19.00h

icon-calendario-relojDissabte 27/05/17 a les 19.00h

banner-titulo-ficha-teatroaltreinformacio

icon-reloj  80 min
Edat recomanada:  TOTS ELS PÚBLICS