Project Description

Estiu 1993
Estiu 1993

      Fitxa Tècnica

  • Direcció: Carla Simón
  • Guió: Carla Simón
  • Música: Ernest Pipó
  • Fotografia: Santiago Racaj
  • Repartiment: Laia Artigas, Bruna Cusí, David Verdaguer, Paula Robles, Paula Blanco, Etna Campillo, Jordi Figueras, Dolores Fortis, Titón Frauca, Cristina Matas, Berta Pipó, Quimet Pla, Fermí Reixach, Isabel Rocatti, Montse Sanz, Tere Solà, Josep Torrent

Estiu 1993

Cinema

Drama, Basada en fets reals

Direcció Carla Simón
Dia 26 de novembre de 2017
Duració  97 min.

Després de la mort dels seus pares, Frida (Laia Artigas), una nena de 6 anys, abandona Barcelona i marxa a viure al camp amb el seu oncle Esteve (David Verdaguer), la seva tia Marga (Bruna Cusí) i la seva petita filla de 3 anys Anna (Paula Robles), afrontant el primer estiu de la seva vida amb la seva nova família adoptiva. Lluny del seu entorn conegut, en ple camp, la nena haurà d’adaptar-se a la seva nova vida, cosa que no li serà gens fàcil. Durant aquest estiu, l’estiu del 93, Frida aprendrà a acceptar la seva pena, i els seus pares adoptius aprendran a estimar-la com la seva pròpia filla.

Vine a veure la pel·lícula acompanyat de la protagonista Laia Artigas, alumna de la nostra escola de teatre. Des del Patronat volem felicitar a la Laia per la seva excel·lent feina i recomanem a tothom que vingui a gaudir d’una de les pel·lícules de l’any.

 

Entrada gratuïta fins a exhaurir localitats. Recomanem arribar amb temps per a conseguir entrada.

banner-titulo-ficha-teatrohoraris

icon-calendario-reloj Diumenge 26/11/17 a les 18.00h

banner-titulo-ficha-teatroaltreinformacio

icon-reloj  97 min
Edat recomanada:  Tots els públics
Idioma: Català