Project Description

Maure el Dinosaure

      Fitxa Tècnica

El Replà Produccions

Dramatúrgia i direcció
Joan Sors

Actors
GemmaTomás
Alba Grau
Albert Estengre

Les princeses també es tiren pets

El pare de Laura va agafar el llibre secret de les princeses i li va contar a la filla una cosa que no sabia ningú… Descobreix aquest secret que la gent desconeix.

#PetitsAlTeatre

Les princeses també es tiren pets 

‘1/10/17
Duració  60 min.

La Reina del Mirall s’assabenta de que existeix un llibre, amagat al país de les princeses, on hi ha escrits tots els secrets de les princeses més famoses del món. Necessita trobar aquest llibre urgentment i fer saber al món que les princeses no són perfectes que també tenen defectes. Aquesta serà la seva venjança: del disgust es tornaran lletges, molt lletges i ella, per fi, serà la més bella del món.
Per una d’aquelles casualitats de la vida, que tan sols ocorren en els contes, apareix un Príncep Blau buscant el camí que porta fins al país de les princeses. Hi ha d’anar per a casar-se amb la seva enamorada Blancaneu. La Reina del Mirall farà un tracte amb ell: Ella el conduirà al país de les princeses i ell a canvi trobarà el llibre i li entregarà. A partir d’aquest punt comença una esbojarrada aventura on al final queda demostrat que la perfecció no existeix i ni falta que fa.

   

COMPRAR ENTRADES ONLINE

Aquestes entrades es poden adquirir en la Compra en Taquilla al nostre Teatre. La taquilla obre entre 30 i 45 minuts abans de cada espectacle. El Patronat recomana la compra online per a la comoditat dels espectadors.

banner-titulo-ficha-teatrohoraris

icon-calendario-reloj  Diumenge 01/10/17 a les 18.00h

banner-titulo-ficha-teatroaltreinformacio

icon-reloj  60 min
Edat recomanada:  a partir de 3 anys