+ Informació
Inscriu-te

Escola de Teatre

T’imagines que la classe és un escenari? T’imagines que des del primer dia de curs tots els alumnes perden la por escènica? Sembla impossible, oi? Doncs aquesta és la realitat de la nostra escola de teatre!
+ Informació
Inscriu-te

Teatre Musical

Des del curs 2015-2016 el Patronat ofereix també un curs de Teatre Musical a càrrec de l’Aina Tro Alemany, que ha tingut molt bona acollida. El grup de petits és de 7 a 10 anys i el de grans d’11 a 17 anys.
+ Informació
Inscriu-te

Taller de teatre

Des del curs 2016/2017 s’incorpora al Patronat el taller de teatre professional de la Mònica Barrio, que aposta per un taller de teatre modern, creatiu i dinàmic.
+ Informació
Inscriu-te

Patchwork

És un clàssic al Patronat. Fer cobrellits i altres elements decoratius a partir de retalls de roba de diferents colors i mides requereix paciència i habilitat. Té un públic molt fidel que després d’anys de compartir les classes s’ha convertit en un grup de bones amigues amb la Núria Madurell al capdavant.
+ Informació
Inscriu-te

Conversa en anglès

Un espai de trobada per a aquelles persones que volen refrescar el seu anglès. Una persona de nacionalitat britànica condueix la conversa amb un fil conductor com pot ser la crítica d’una pel·lícula, un plat favorit o parlar sobre les vacances. Cada grup té un nivell de coneixement de l’idioma diferent.