Project Description

Contes al terrat

Teatre

#PetitsAlTeatre

Companyia Anna Roca

Tot i tenir el conte com a text principal de l’espectacle, “CONTES AL TERRAT”, parteix d’un lloc concret (Un terrat) i d’una situació (una nena, la MARIONA, estenent roba) que fan que els contes apareguin com a històries reals o creades per la imaginació d’una nena. L’espectacle comença amb la pujada al terrat de la MARIONA. Com quasi cada dia, la MARIONA ajuda a la seva mare a estendre la roba. Pujar al terrat li agrada amb bogeria donat que és el seu lloc preferit per a jugar. A més, per a divertir-se no necessita grans joguines, en fa prou amb quatre agulles d’estendre roba i altres estris que va trobant escampats pel terrat. La MARIONA, que és molt xerrapeta, ens ensenya el seu terrat, quins veïns conviuen amb ella, i les històries que li passen a través dels contes que es van introduïnt d’una forma tant suau que, a vegades, és difícil distingir entre el conte o l’experiència viscuda.

Contes

EN MIQUELET (Anna Roca)
En Miquelet va passar a ser el gran amor de la Mariona quan va entendre que calia rentar-se les mans. Aquesta és l’aventura d’una mare que recorre als poders d’una bruixa especial per tal de fer entendre al seu fill que cal rentar-se les mans.
LA GOTETA D’AIGUA (Anna Roca)
Passada pel sedàs de la ment d’un infant, aquesta podria ser l’explicació científica del cicle de l’aigua. És l’aventura d’una goteta d’aigua que decideix baixar del núvol i les peripècies per les que passa fins que el sol la retorna al seu lloc.
LES TRES PORQUETES (Popular)
Tenir de veïnes a tres tietes a qui agrada el teatre li serveix a la MARIONA per a imitar-les. Podríem dir que és el conte dels tres porquets actualitzat i explicat d’una forma políticament correcta.
LA MARIONA TÉ POR (ANNA ROCA)
Igual que a d’altres nenes de la seva edat, la foscor de la nit es converteix en un malson per a la MARIONA. En aquest conte ens explica l’aventura que li va passar la nit que va deixar de tenir por. La lluna amb la seva claror i la seva veu dolça, i les estrelles, van tenir-hi molt a veure.
EL CARGOL D’EN PATUFET (Popular)
Tot i que el conte més conegut és el del bou i la col, a en Patufet, “un nen que viu dues cases més enllà”, li van passar moltes altres aventures. S’ha introduït aquest conte per tal de recuperar aquest personatge tradicional català.
   
icon-precio  6€ Descomptes a taquilla (Carnet Jove, Família Nombrosa, Gent Gran)
També pots adquirir les entrades a taquilla entre 30 i 45 min abans de l’inici de l’espectacle.

banner-titulo-ficha-teatrohoraris

icon-calendario-reloj Diumenge 07/10/18 a les 18.00h

banner-titulo-ficha-teatroaltreinformacio

icon-reloj 50 min
 En català
Per a infants de 3 a 12 anys