Project Description

EUGENIO

El Documental del mes

Espanya, 2018
Direcció Jordi Rovira i Xavier Baig

Eugenio omplia els escenaris amb la seva presència i el seu particular sentit de l’humor. Sempre impassible, vestit de negre, amagat rere unes grans ulleres fosques i el fum d’una cigarreta eterna, ha deixat una empremta molt important a diverses generacions que encara avui riuen i expliquen els seus acudits. A partir dels anys vuitanta, i fins a mitjans dels noranta, va estar present a totes les llars del país a través de la televisió i va fer gires per tot Espanya i part d’Amèrica Llatina. Però l’èxit professional amagava el que passava lluny dels focus, en la intimitat.
Personatge polifacètic, Eugenio també va ser joier, cantant, músic, empresari, pintor, actor i, fins i tot, aficionat a l’esoterisme. La seva vida va estar marcada per un gran amor –la seva primera esposa, Conchita Alcaide– que el va convertir en artista. La mort prematura de la Conchita va ser el punt d’inflexió que marcaria la seva vida. D’una banda, va coincidir amb l’inici de l’èxit. De l’altra, es va apoderar d’ell una tristesa infinita que el portaria a un pou de foscor. Un retrat de l’Eugenio més desconegut.

 

icon-precio  3,50€ Descomptes a taquilla  (Carnet Jove, Família Nombrosa, Gent Gran)
La compra d’entrades online d’aquesta pel·lícula no està disponible. Pots comprar les entrades a taquilla entre 30 i 45 min abans de l’inici de la projecció.

banner-titulo-ficha-teatrohoraris

icon-calendario-reloj Dissabte 20/10/18 a les 19.00h
icon-calendario-reloj Diumenge 21/10/18 a les 19.00h

banner-titulo-ficha-teatroaltreinformacio

icon-reloj  93 min
Tots els públics.
icon-vo-color  En castellà