Project Description

OVER THE LIMIT

El Documental del mes

Alemanya, Finlandia, Polònia, 2017
Direcció Marta Prus

La Rita Mamun, amb només 20 anys, és una atleta russa d’elit en gimnàstica rítmica que ha arribat al moment crucial de la seva carrera esportiva. Aviat es retirarà, però el seu objectiu final és convertir-se en campiona olímpica. Aquesta serà la seva última oportunitat per fer realitat el seu gran somni d’aconseguir l’or als Jocs Olímpics de Brasil. Quin és el preu que els i les atletes estan disposats a pagar per assolir l’èxit?
“No ets un ésser humà, ets una atleta!” A través dels seus entrenaments, veiem les dures relacions que s’estableixen entre entrenadors i atletes per arribar a l’èxit i la pressió física i mental a la qual es veuen sotmeses les atletes d’elit.
Aquest és el retrat d’una jove atleta que lluita per aconseguir el que ambiciona mentre ha de complir les expectatives de l’exigent sistema oficial d’entrenament rus i deixar de banda la vida personal.

 

icon-precio  3,50€ Descomptes a taquilla  (Carnet Jove, Família Nombrosa, Gent Gran)
La compra d’entrades online d’aquesta pel·lícula no està disponible. Pots comprar les entrades a taquilla entre 30 i 45 min abans de l’inici de la projecció.

banner-titulo-ficha-teatrohoraris

icon-calendario-reloj Dissabte 22/09/18 a les 19.00h
icon-calendario-reloj Dissabte 29/09/18 a les 19.00h

banner-titulo-ficha-teatroaltreinformacio

icon-reloj  74 min
Tots els públics.
icon-vo-color  En rus subtitulada en català