Project Description

Els Pastorets 

L’Estel de Natzaret de Ramon Pàmies

Drama, Tradició, Nadal

Direcció: Núria Franquet i Jaume Planas

No et perdis l’obra de tradició nadalenca més esperada de l’any. Una vegada més el Patronat ha demostrat que si es vol, es pot. Amb una gran dosi d’il·lusió i d’imaginació, i amb l’esforç d’un equip compromès, segueix aconseguint tirar endavant aquest projecte, any rere any, on diferents generacions treballen de costat per tal de mantenir viva la tradició. Actors, músics, tècnics de llum i de so, tramoies, encarregats de vestuari, maquilladors, regidors d’escena, responsables de publicitat, de cartells, de xarxes i de web, i membres de la junta. Més de cent persones que regalen generosament el seu temps a l’entitat i al projecte. Vine a celebrar el Nadal amb nosaltres!

Satanàs i Sant Miquel dipositen en Naïm, el fill pròdig, la prova de si l’home pot canviar o no. Naïm és ple de remordiment i després de la seva trobada amb Sant Miquel tornarà a casa del seu pare per reconciliar-se amb ell i demanar el seu perdó. Acabarà enfrontant-se a Satanàs sense por i amb convicció.

Paral·lelament, els descendents del rei David es presenten al Temple on el Gran Sacerdot donarà la mà d’esposa de Maria a qui d’entre ells li floreixi la vara. També hi ha Jonàs i Mataties, pastors de la casa de Naïm que, en no ser escollits, tornen a les muntanyes a tenir cura del ramat.

Josep i Maria busquen posada en el seu viatge de retorn a Natzaret i, en no trobar-ne, es refugien en una establia de Betlem. Mentrestant Satanàs, tement la vinguda del Messies, intenta convèncer els pastors de la necessitat de fer el mal en el món, però l’aparició de Gabriel els anuncia el naixement de Jesús. Tots junts, amb Naïm i la seva família, aniran a trobar l’infant i es postraran davant d’Ell amb agraïment i alegria. Satanàs retorna a l’infern vençut per la Llum de Déu que anuncia l’obra futura de Jesús.

botones-billete2-ficha

botones-billete-ficha

icon-precio 5€ Nens i nenes < 12 anys

icon-precio  9€ Carnet jove, Gent gran o Carnet Família Nombrosa/Monoparental (online i a taquilla)

També pots adquirir les entrades a taquilla (només en efectiu) entre 30 i 45 min abans de l’inici de l’espectacle.

banner-titulo-ficha-teatrohoraris

icon-calendario-reloj  Dissabte 21/12/19 a les 18.00h

icon-calendario-reloj  Diumenge 22/12/19 a les 18.00h

icon-calendario-reloj  Dissabte 28/12/19 a les 18.00h

icon-calendario-reloj  Diumenge 29/12/19 a les 18.00h

banner-titulo-ficha-teatroaltreinformacio

icon-reloj  2 h 45 min (inclou entreacte)

Per a tots els públics