Project Description

THE WITCH

Musical

Grup de joves

Escola de Teatre del Patronat

The Witch explica la història de dues amigues inversemblants: la Bruixa Malvada de l’Oest, nascuda de color verd, i la Bruixa Bona. Durant les seves aventures a la Universitat de Shiz i al Regne Maragda, descobriran la verdadera cara del gran Mag d’Oz. 
La bruixa verda és realment malvada? Per què? Qui va crear el pànic a les Terres d’Oz? 
Un musical sobre l’aparença i l’amistat. Un musical sobrenatural.
Al curs anual de Teatre Musical del Patronat es treballen les disciplines d’interpretació, cant i cos. El teatre musical pretén unir-les totes i aconseguir que els intèrprets siguin capaços de coordinar-les amb èxit. Per aquest motiu, durant el desenvolupament del curs, ens dediquem a muntar un espectacle musical on s’interpreta, es canta i es balla en estricte directe. Des del primer dia els alumnes pugen a l’escenari i van descobrint com és aprendre, assajar i gaudir fent classes en un teatre de veritat. Quan s’acosten els dies de l’estrena els alumnes són tractats com a actors i actrius professionals. Això els permet aprendre la difícil estructura que té un espectacle per dins i per fora: tècnics, proves de so, il·luminació, muntatge de l’escenografia, vestuari, tramoies, etc.
Les arts escèniques potencien la creativitat, la concentració, la coordinació, els valors, la capacitat de treballar en equip, la pèrdua del pànic escènic, la millora de les capacitats comunicatives i estimulen el benestar físic i mental. El teatre musical és una de les disciplines artístiques més completes i, per aquest motiu, al Patronat Teatre apostem per la docència d’aquesta.
   
icon-precio  6€ Descomptes online i a taquilla
També pots adquirir les entrades a taquilla entre 30 i 45 min abans de l’inici de l’espectacle.

banner-titulo-ficha-teatrohoraris

icon-calendario-reloj Dissabte 18/05/19 a les 18.00h
icon-calendario-reloj Diumenge 19/05/19 a les 18.00h
icon-calendario-reloj Dissabte 25/05/19 a les 18.00h
icon-calendario-reloj Diumenge 26/05/19 a les 18.00h

banner-titulo-ficha-teatroaltreinformacio

icon-reloj 60 min
 En català
Recomanada per a tots els públics