Project Description

El rei dels lleons

Musical

Grup de petits

Escola de Teatre del Patronat

Un jove lleó a l’Àfrica aprèn quin és el seu lloc en el cercle vital lluitant contra molts obstacles. Juntament amb la seva amiga inseparable i sempre guiat pel seu pare i la seva mare, el petit lleó creixerà envoltat de grans personatges i immenses aventures. 
Un musical sobre el lloc que ens pertany, sobre la lluita per la justícia, sobre l’amistat i l’amor. 
Al curs anual de Teatre Musical del Patronat es treballen les disciplines d’interpretació, cant i cos. El teatre musical pretén unir-les totes i aconseguir que els intèrprets siguin capaços de coordinar-les amb èxit. Per aquest motiu, durant el desenvolupament del curs, ens dediquem a muntar un espectacle musical on s’interpreta, es canta i es balla en estricte directe. Des del primer dia els alumnes pugen a l’escenari i van descobrint com és aprendre, assajar i gaudir fent classes en un teatre de veritat. Quan s’acosten els dies de l’estrena els alumnes són tractats com actors i actrius professionals. Això els permet aprendre la difícil estructura que té un espectacle per dins i per fora: tècnics, proves de so, il·luminació, muntatge de l’escenografia, vestuari, tramoies, regidors d’escenari, etc.
Les arts escèniques potencien la creativitat, la concentració, la coordinació, els valors, la capacitat de treballar en equip, la pèrdua del pànic escènic, la millora de les capacitats comunicatives i estimulen el benestar físic i mental. El teatre musical és una de les disciplines artístiques més completes i, per aquest motiu, al Patronat Teatre apostem per la docència d’aquesta.

  

icon-precio  5,50€ Descomptes online i a taquilla
També pots adquirir les entrades a taquilla entre 30 i 45 min abans de l’inici de l’espectacle.

banner-titulo-ficha-teatrohoraris

icon-calendario-reloj Dissabte 11/05/19 a les 18.00h
icon-calendario-reloj Diumenge 12/05/19 a les 18.00h

banner-titulo-ficha-teatroaltreinformacio

icon-reloj 60 min
 En català
Recomanada per a tots els públics