TEATRE MUSICAL PER JOVES

Estructura

La durada de la classe serà de 3 hores distribuïdes en tres blocs: 45 min. de cant, 45 min. de dansa i 1:30 h. d’interpretació.

El curs estarà dividit en dues etapes, cadascuna amb la seva mostra: la Presentació de Nadal i el Muntatge de final de curs.

Objectius

  • Entendre el teatre com un espai col·lectiu d’expressió i convivència que ha de reunir estímuls de discurs propi, obrint la capacitat reflexiva respecte al treball individual i en equip, així com també respecte als materials triats per treballar durant el curs.
  • Descobrir i desenvolupar els recursos expressius, millorant d’aquesta manera les habilitats comunicatives a través dels diferents instruments de l’intèrpret: el cos, la veu, l’emoció, l’intel·lecte, etc.
  • Potenciar el nivell tècnic: adquirir qualitat tècnica en les diferents disciplines que engloben el teatre musical.
  • Combinar l’experiència del treball i la posada en escena de formes de teatre musical més convencionals amb altres que obriran la seva perspectiva sobre el gènere (teatre de creació, cabaret…), a través de les diferents etapes.
  • Entendre el grup com un espai obert on d’una manera còmoda i natural hi poden conviure diferents perspectives de viure el teatre.

Masterclass

Convidarem algú de l’àmbit professional del teatre musical per fer una Masterclass i una xerrada.

Mostra de Nadal

Els alumnes d’un grup compartiran amb els altres grups durant el curs i tindran una primera oportunitat de trepitjar l’escenari  per mostrar el seu treball davant d’un públic extern. Per això mateix, la presentació de Nadal consistirà en presentar alguns treballs de l’aula, ja siguin de la branca tècnica o de la branca de creació, davant dels familiars, amistats, i la resta de grups.

Final de curs

Després d’haver compartit entre tots, tots els grups tindran una segona oportunitat de trepitjar l’escenari per mostrar el seu treball a un públic real. Es representarà una obra de teatre musical treballada durant el curs.

Sortida al teatre

Per nodrir-nos i aprendre del teatre que està vigent avui en dia proposem una sortida conjunta al teatre, gestionada des del Patronat, per veure una obra musical i una obra textual, adaptant la sortida a les diverses edats de l’alumnat. Aquestes mostres contindran diversos conceptes específics: treball de creació, treball de muntatge escènic, concerts, etc.

Formulari d’inscripció

Inscripcions

Dades personals

Escriu les dades de la persona que es vol inscriure al curs. En cas que no sigui possible (per exemple, el DNI), es poden escriure les del pare, mare o tutor/a.

Tallers i grups

Marca el grup al que et vols inscriure.

Dades bancàries

Aquestes dades són personals i intransferibles. Si et vols inscriure directament, posa-les, si us plau. Així només hauràs d'esperar a rebre un mail per confirmar-te si tens plaça. Recorda que són limitades! Si vols venir a la primera classe de prova, posa't en contacte amb nosaltres i et confirmarem si és possible. Gràcies!
És necessari ser soci per a poder ser inscrit als cursos del Patronat Teatre.
Marcar en cas d'inscriure menors d'edat.
Enviando