TEATRE MUSICAL PER PETITS

Estructura

La durada de la classe serà de 2 hores, on s’integraran totes les disciplines de teatre musical: cant, interpretació i dansa.

El curs estarà dividit en dues etapes, cadascuna amb la seva mostra: la Presentació de Nadal i el Muntatge de final de curs.

Objectius

  • Potenciar la comunicació, la desinhibició, la creativitat i la capacitat d’imaginació
  • Desenvolupar la psicomotricitat
  • Adquirir consciència de l’expressió verbal i corporal
  • Treballar l’empatia i el respecte cap als altres
  • Aprendre a escoltar i ser escoltat
  • Aprendre a treballar en grup

Classe en família

Classe conjunta amb les mares, pares, familiars, per integrar-los en el procés lúdic i d’aprenentatge, i apropar-los a l’espai imaginatiu i creatiu de les nenes i els nens.

Mostra de Nadal

Els alumnes d’un grup compartiran amb els altres grups durant el curs i tindran una primera oportunitat de trepitjar l’escenari  per mostrar el seu treball davant d’un públic extern. Per això mateix, la presentació de Nadal consistirà en presentar alguns treballs de l’aula, ja siguin de la branca tècnica o de la branca de creació, davant dels familiars, amistats, i la resta de grups.

Final de curs

Després d’haver compartit entre tots, tots els grups tindran una segona oportunitat de trepitjar l’escenari per mostrar el seu treball a un públic real. Es representarà una obra de teatre musical treballada durant el curs.

Sortida al teatre

Per nodrir-nos i aprendre del teatre que està vigent avui en dia proposem una sortida conjunta al teatre, gestionada des del Patronat, per veure una obra musical i una obra textual, adaptant la sortida a les diverses edats de l’alumnat. Aquestes mostres contindran diversos conceptes específics: treball de creació, treball de muntatge escènic, concerts, etc.

Formulari d’inscripció

Inscripcions

Dades personals

Escriu les dades de la persona que es vol inscriure al curs. En cas que no sigui possible (per exemple, el DNI), es poden escriure les del pare, mare o tutor/a.

Tallers i grups

Marca el grup al que et vols inscriure.

Dades bancàries

Aquestes dades són personals i intransferibles. Si et vols inscriure directament, posa-les, si us plau. Així només hauràs d'esperar a rebre un mail per confirmar-te si tens plaça. Recorda que són limitades! Si vols venir a la primera classe de prova, posa't en contacte amb nosaltres i et confirmarem si és possible. Gràcies!
És necessari ser soci per a poder ser inscrit als cursos del Patronat Teatre.
Marcar en cas d'inscriure menors d'edat.
Enviando