FEM CINEMA

Un cinema diferent a Premià de Mar. Un cinema que aposta per les versions originals, els documentals o les pel·lícules clàssiques. Cinema especial per a públic especial.

  • Si el teatre és la nostra gran passió, el cinema és la segona gran aposta de la casa. Oferim un cinema diferent a les estrenes de cinema comercial de les grans superfícies. Per una banda, formem part de la Federació Catalana de Cineclubs des del 2014, presentant pel·lícules en versió original subtitulades al català, el que anomenem Cineclub. Val a dir que la federació facilita la projecció de part del fons de la Filmoteca de Catalunya. A més, una vegada al mes es presenta el Documental del mes, també en versió original subtitulada en català.
  • Per una altra banda, s’ha iniciat un cicle de pel·lícules clàssiques i un altre de films musicals. Així mateix, hi ha un interès especial en mostrar la feina de nous realitzadors catalans professionals i és per això que els curtmetratges amateurs també es podran trobar a la programació.