Coneix el nostre professor d’anglès

Matthew Richardson

Professor d’anglès amb 20 anys d’experiència. Descrit pels seus alumnes com un professor dinàmic i amb experiència que fa que aprendre, practicar i millorar l’anglès sigui divertit i pràctic. 

Matthew is an American living in Catalonia for the past 15 years, previously in London for  5 years. As a result he has the ability and experience to teach both British and American vocabulary and pronunciation. He has over 20 years experience teaching English, all levels, including English for specific purposes; Legal, Business and Exam Preparation.

Matthew has been described by current and former students as a dynamic experienced knowledgeable language trainer who makes learning, practising  and improving your English fun and practical.

He has a Juris Doctorate and Bachelor of Business Administration from the University of Miami and Teaching English as a Foreign Language (TEFL).

En Matthew és un professor nord-americà i viu a Catalunya fa 15 anys. Prèviament va viure a Londres 5 anys. Com a resultat, té l’habilitat i l’experiència per ensenyar tant vocabulari i pronunciació en anglès britànic com en anglès americà. Porta 20 anys ensenyant anglès en tots els nivells, incloent anglès per a fins específics: legal, de negocis i preparació d’exàmens.

Els seus alumnes anteriors i els actuals el descriuen com un professor dinàmic i amb experiència que fa que aprendre, practicar i millorar l’anglès sigui divertit i pràctic.

A més, té un Juris Doctorate (Doctorat en jurisprudència, que és un títol universitari dels EEUU) i una Llicenciatura en Administració d’Empreses a la Universitat de Miami. Finalment, també compta amb el TEFL (Teaching English as a Foreign Language, certificat per ser professor d’anglès com a llengua estrangera).