Coneix les nostres professores

Gemma Charines Pedrero

Actriu professional, conta contes i docent teatral treballant amb infants, adolescents i adults des de fa 15 anys.

Des de l’any 2004 fins ara porta formant-se en dansa i moviment, amb Mercedes Boronat, on treballa el moviment com a eina per aconseguir un treball d’interpretació plenament creatiu, tant en les seves feines com a actriu, com en la seva metodologia en la docència teatral.

Com a actriu professional porta treballant des de l’any 1999 en diferents muntatges teatrals. Destaquem els darrers anys amb Carmen, de Bizet, al Teatre Gaudí de Barcelona; Achicorías, de Carlos Be, a Àtic 22 de Barcelona; i Poka Yoke de Silvana Pérez, a El raval és teatre, CC. Raval.

L’any 2017 s’estrena com a actriu de cinema amb el llargmetratge Llueven Vacas, de Carlos Be, dirigit per Fran Arráez. El film va rebre molt bona acollida en diferents festivals, guanyant el Premi a Interpretació col·lectiva. La Gemma també va ser candidata als Goya com a actriu revelació en aquesta pel·lícula.

Mònica Barrio Bernat

Actriu professional i docent teatral amb grups d’adults des de fa diverses temporades.

Llicenciada en Art Dramàtic en l’especialitat de text a l’Institut del Teatre de Barcelona l’any 2011. Tercer nivell d’European Theatre Arts i Acting a Rose Bruford College a Londres el 2012.

Creadora i actriu del col·lectiu creatiu Georgette and Miss Wolf, estrenant espectacles com La Mil·limetrada, Drink my milk El Monòleg Feminista a teatres com El Maldà i la Sala Beckett de Barcelona.

Des de l’any 2012 és membre de la companyia Third Arrangement, dirigida per Andrzej i Teresa Welminski (Cricot 2, Tadeuz Kantor). L’any 2012 creen Pages from the book of…, el qual ha estat en gira fins l’any 2016 per Anglaterra, Polònia, Romania i Moldàvia. L’any 2017 es va estrenar el seu segon espectacle Kometa, en gira durant el 2018. També treballa com a actriu a Manes, el nou espectacle de la Fura dels Baus, estrenat al setembre del 2018 a Eindhoven, Holanda.

Aina Tro Alemany

Docent teatral en l’especialitat de teatre musical per a nens i adolescents des de fa diverses temporades.

S’inicia en el món de les arts escèniques als 12 anys. Es forma en la disciplina de Teatre Musical en escoles com Eòlia i Aules. És alumna de Carlos Gramaje (Mar i Cel, Dagoll Dagom) a Premià de Dalt, on també es comença a formar com a docent.

Participa en la producció de Los Miserables com a personatge de Cosette en dues ocasions: a l’escola Aules i a la producció de la companyia de Sabadell Teatre d’Insomni.

Actualment rep classes de cant de la mà de Maria Torras (Cia.M&M). Paral·lelament a la formació artística, ha cursat el Grau en Publicitat i Relacions Públiques i un Màster en Producció i Comunicació Cultural.