COMPARTEIX-HO!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Workshop de moviment per a dones

HABITAR EL PROPI COS

Els cànons de bellesa, la indústria de la moda i la publicitat ens fan sentir incompletes, deficitàries, lletges, objectes. Proposo que fem la revolució del moviment lliure, de l’autoconeixement, de la celebració i de l’autoestima.
Crear, moure-‘ns i estimar-nos són estratègies subversives.

Aquestes sessions són un espai on reconciliar-nos, on donar-nos permís i on agafar confiança en el nostre cos i per tant, en nosaltres.

Què treballarem i quins són els objectius?

COS A COS.
Potenciar la confiança en el nostre cos i en els cossos dels altres. Apoderar-nos, sentir-nos agraïdes i segures en la nostra pell.

DEL CAP AL COS.
Pensar en moviment. Transformar l’emoció en expressió física. Escoltar i seguir la intuïció i el coneixement que ja tenim en nosaltres.

DE LA PARAULA AL COS.
Estratègies i mecanismes per potenciar la nostra vessant creativa i més personal. A partir de textos que tracten aquest tema, transformarem la paraula en imatge i moviment.

“Si no la puc ballar, aquesta no és la meva revolució.”  – Emma Goldman

DOCENT

Mònica Barrio

HORARI

5 -6 Juny. De 10h a 14h

PREUS

Preu soci: 55€
Preu no soci: 60€

 

INSCRIU-TE AQUÍ:

Inscripcions a workshops o tallers

Dades personals

Escriu les dades de la persona que es vol inscriure al curs. En cas que no sigui possible (per exemple, el DNI), es poden escriure les del pare, mare o tutor/a.

Taller i grup

Marca el taller al qual et vols inscriure.

Dades bancàries

Aquestes dades són personals i intransferibles. Si et vols inscriure directament, posa-les, si us plau. Així només hauràs d'esperar a rebre un mail per confirmar-te si tens plaça. Recorda que són limitades! Si vols venir a la primera classe de prova, posa't en contacte amb nosaltres i et confirmarem si és possible. Gràcies!
És necessari ser soci per a poder inscriure's als cursos del Patronat Teatre. A workshops o tallers puntuals no és necessari.
Marcar en cas d'inscriure menors d'edat.
Enviando

Comparteix-ho!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Novetat a la cartellera!

Teatre
Diumenge 16/01/22 a les 19:00h