E.T.

Una nit uns extraterrestres arriben a la Terra per recollir-hi mostres d’espècies vegetals, però uns humans els descobreixen. Els extraterrestres han de fugir precipitadament i, sense voler, es deixen un company: és ET. Els homes comencen a perseguir l’extraterrestre, que fuig aterrit i mira de trobar algun lloc per amagar-se.

LA MAMA ÉS PURA PLUJA

Dues boniques històries plenes de màgia i tendresa que aborden la gestió de les emocions dels més petits de la casa.

Breaking Social

Punts d’inflexió que fan que la gent vulgui organitzar-se i protestar contra l’assassinat d’un periodista d’investigació a Malta i un riu sec a Xile.

Citizen Kane

Charles Foster Kane mor en el seu castell de Xanadú. Herbert Carter, periodista, investiga la vida misteriosa de Kane i comença amb l’última paraula que el magnat va pronunciar abans de morir: Rosebud. Carter investiga els coneguts, les exdones, els polítics, els socis, els treballadors, els criats… fins a descobrir la clau.

Oink Oink

Irresistible i divertida, Oink és la pel·lícula d’animació europea revelació de l’any que triomfa per tots els festivals per on passa.

El repte d’en Wiki

Una història de superació personal, divertida i plena de tendresa que ens ensenya a fer front als fracassos i a descobrir en els errors aprenentatges indispensables per a la vida.

Tiempos modernos

Extenuat pel frenètic ritme de muntatge, un obrer acaba perdent la raó. Una demolidora i ferotge crítica de la societat industrial, dirigida i interpretada per un imaginatiu i corrosiu Charles Chaplin.

Vertigo

Scottie Fergusson (James Stewart) és un detectiu de la policia de San Francisco que pateix de vertígen. Quan un company cau al buit des d’una cornisa mentre persegueixen un delinqüent, Scottie decideix retirar-se. Gavin Elster (Tom Helmore), un vell amic de l’escola, el contracta perquè vigili la seva dona Madeleine (Kim Novak), una bella dama que està obsessionada amb el seu passat.

Petita escola

Marie i Juliette van deixar l’ensenyament tradicional per obrir la Petite École al cor de Brussel·les, on acullen nens que no han anat mai a l’escola.