QUI SOM

El Patronat Social Premianenc, a partir d’ara PATRONAT TEATRE, és una entitat cultural gestionada exclusivament per persones voluntàries que dediquen el seu temps a l’entitat fent aquelles tasques que millor dominen, la qual cosa els fa sentir còmodes i útils. El Patronat ofereix al poble diverses activitats culturals com són el teatre, cinema, documentals, concerts, etc.
Veure més

FEM MEMÒRIA

La nostra entitat va començar la seva activitat l’any 1928 com a Patronato Social Católico i, com la majoria de les d’ aquella època , estava vinculada a l’Església.
De mica en mica la relació amb la parròquia es va anar reduint fins que , l’any 1972, l’Arquebisbe de Barcelona va aprovar el nom de Patronato Social Premianense.
Veure més

FEM TEATRE

La nostra gran passió, el teatre. El Patronat sempre ha estat un referent al poble en aquesta disciplina, fent teatre amateur i professional. Per sort, contem amb 4 grups amateur de teatre a banda de l’escola de la casa, que cada any ofereix una millor qualitat i un millor resultat. A més a més també oferim oferta de teatre per a tota la família amb espectacles infantils, circ, màgia, etc.
Veure més

FEM CINEMA

Si el teatre és la nostra gran passió, el cinema és la segona gran aposta de la casa. Oferim un cinema diferent a les estrenes de les grans superfícies. Hem recolzat el cinema de qualitat amb la re-estrena de pel·lícules, emissió de clàssics, etc.
A més a més formem part de la federació catalana de Cineclubs, oferint pel·lícules fora el circuit comercial, versions originals i el documental del mes, un documental mensual en versió original i substitulat al català que aporta algo diferent a la cultura del poble.
Veure més

EL PREU DE LES ENTRADES DEL PATRONAT

ELS ESPECTADORS DEL PATRONAT, AMB LA CONTRIBUCIÓ ECONÒMICA QUE REALITZEN, NO PAGUEN UNA ENTRADA, SINÓ UNA COL.LABORACIÓ AMB L’ENTITAT.