Teatre Musical per Petits

Edat

De 6 a 12 anys
(Edats recomanades amb flexibilitat)

Horari

Dissabte
9:30h a 11:30h.

Continguts

Cant, interpretació i dansa
(Integrats durant la classe)

Preu

35€/mes
+ cuota anual de soci (36€/any)

* Primera classe gratis

Estructura

Estructura

La durada de la classe serà de 2 hores, on s’integraran totes les disciplines de teatre musical: cant, interpretació i dansa. El curs estarà dividit en dues etapes, cadascuna amb la seva mostra: la Presentació de Nadal i el Muntatge de final de curs.

Objectius

Objectius

  • Potenciar la comunicació, la desinhibició, la creativitat i la capacitat d’imaginació
  • Desenvolupar la psicomotricitat
  • Adquirir consciència de l’expressió verbal i corporal
  • Treballar l’empatia i el respecte cap als altres
  • Aprendre a escoltar i ser escoltat
  • Aprendre a treballar en grup

Classe en família

Classe en família

Classe conjunta amb les mares, pares, familiars, per integrar-los en el procés lúdic i d’aprenentatge, i apropar-los a l’espai imaginatiu i creatiu de les nenes i els nens.

Mostra de Nadal

Mostra de Nadal

Els alumnes d’un grup compartiran amb els altres grups durant el curs i tindran una primera oportunitat de trepitjar l’escenari per mostrar el seu treball davant d’un públic extern. Per això mateix, la presentació de Nadal consistirà en presentar alguns treballs de l’aula, ja siguin de la branca tècnica o de la branca de creació, davant dels familiars, amistats, i la resta de grups.

Final de Curs

Final de curs

Després d’haver compartit entre tots, tots els grups tindran una segona oportunitat de trepitjar l’escenari per mostrar el seu treball a un públic real. Es representarà una obra de teatre musical treballada durant el curs.

Sortida al teatre

Sortida al teatre

Per nodrir-nos i aprendre del teatre que està vigent avui en dia proposem una sortida conjunta al teatre, gestionada des del Patronat, per veure una obra musical i una obra textual, adaptant la sortida a les diverses edats de l’alumnat. Aquestes mostres contindran diversos conceptes específics: treball de creació, treball de muntatge escènic, concerts, etc.

Formulari d'inscripció

Inscripcions a workshops o tallers

Dades personals

Escriu les dades de la persona que es vol inscriure al curs. En cas que no sigui possible (per exemple, el DNI), es poden escriure les del pare, mare o tutor/a.

Taller i grup

Marca el taller al qual et vols inscriure.

Dades bancàries

Aquestes dades són personals i intransferibles. Si et vols inscriure directament, posa-les, si us plau. Així només hauràs d'esperar a rebre un mail per confirmar-te si tens plaça. Recorda que són limitades! Si vols venir a la primera classe de prova, posa't en contacte amb nosaltres i et confirmarem si és possible. Gràcies!
És necessari ser soci per a poder inscriure's als cursos del Patronat Teatre. A workshops o tallers puntuals no és necessari.
Marcar en cas d'inscriure menors d'edat.
Enviando

PETITS

De 6 a 12 anys
Dissabte 9.30 a 11.30h

JOVES

De 13 a 16 anys
Divendres 18.30 a 21.30h

ADULTS

A partir de 17 anys
Divendres 18.30 a 21.30h

Fes-te soci

Gaudeix de tots els avantatges de ser soci del Patronat Teatre de Premià.

Fes-te voluntari

Podràs posar en pràctica els teus coneixements i descobrir el món del teatre.