BUSQUEM VOLUNTARIS

Vols formar part del Patronat?

El Patronat Teatre està gestionat exclusivament per persones voluntàries que dediquen el seu temps a l’entitat fent les tasques que els agraden i que dominen més. Cada voluntari és imprescindible, des dels més joves fins els més grans.

Al Patronat pots posar en pràctica els teus coneixements o descobrir si t’agrada el món del teatre. Només ens has de dir quina tasca t’agradaria fer.

Treballa per la cultura i l’art, ajudant a mantenir l’entitat i la cultura del poble.

Forma part de la gran família del Patronat Teatre.

Millora com a professional, guanya experiència i ocupa el teu temps de manera altruista.

Desenvolupa tasques adequades al teu coneixement i aprofita les teves aptituds:

  • Xarxes socials
  • Gestió i coordinació
  • Disseny de cartells, programes, web…
  • Fotografia
  • Il·luminació
  • So
  • Escenografia
  • […]

Omple el següent formulari

Et respondrem el més aviat possible!

Fes-te voluntari

Dades personals

Enviando

El voluntari opina

Genial. Una entitat 100% gestionada per voluntaris que funciona perfectament. Cultura per al poble de Premià: cinema, teatre, cursets i tallers… Encantat de poder col·laborar amb la família Patronat. Porto ja 8 anys a la entitat i sóm una família. Donaria qualsevol cosa per al Patronat, per ara, dono el meu temps a canvi d’una satisfacció, uns coneixements i uns valors que no ensenyen a cap escola.

Jordi Planas, Equip Tècnic

Sóc sòcia i mare que portava les filles a “La Xarxa” des del 1996 i vaig acabar tresorera el 2006. Formo part també de l’equip de coordinació d’activitats. Estic molt involucrada en la cultura de la nostra terra i em sento orgullosa de la meva labor al Patronat.

Laura Casanova, Administració

El Patronat és la meva segona casa. Lluitem dia a dia com una gran família per a tirar endavant amb el Patronat. Sóc president des del 2008 i em sento molt content de la feina feta fins a dia d’avui.

Jaume Planas Massana, Direcció

El patronat és una part important de la meva vida. Gràcies a ell he conegut a gent excepcional, la que ara és la meva família. M’encarrego del manteniment de l’entitat, així com de la coordinació de l’equip tècnic. Dia a dia treballem per a millorar el Patronat i, en el fons, la cultura del poble de Premià de Mar.

Joan Cisa, Equip Tècnic