COMPARTEIX-HO!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
6€
SOCIS
8€
NO SOCIS

HORARIS

Diumenge 06/11/22 a les 18:00h

El somni de l’Espantaocells

Petits al Teatre

Centre de Titelles de Lleida

La Toia viu en una casa de pagès. Un dia, descobreix les restes d’un vell espantaocells. El recomposa i sorpresa, comprova que aquest li parla. Li parla de la seva soledat, del seu desig de tenir amics, d’oblidar-se d’espantar ningú. No vol acabar els seus dies essent un espantall. Li parla del seu gran somni: volar!

La Toia s’ofereix a ser la seva amiga i carregant-se’l a l’esquena, se l’emporta a casa. En arribar-hi comprova que, pel camí, l’espantocells ha anat perdent diferents parts del seu cos, fins el punt que en perilla la seva pròpia existència. A ella li sap greu de debò, però el seu amic s’hi resigna. Tan sols era un feix de palla!

Per sort, gràcies a l’oportuna ajuda de la Toia i la imaginació, l’espantaocells no tan sols sobreviurà si no que aconseguirà realitzar el seu somni. La Toia e el seu amic constataran, llavors, que saber desprendre’s del prescindible i tanmateix, saber tallar alguns fils, pot arribar a ser del tot profiós per a guanyar plenitud, ampliar horitzons i volar. Volar…!

Edat recomanada: A partir de 3 anys
Durada: 55 minuts

Comparteix-ho!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

HORARIS

6€
SOCIS
8€
NO SOCIS