COMPARTEIX-HO!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
12€
SOCIS
15€
NO SOCIS

HORARIS

Diumenge 27/03/22 a les 19:00h

La botiga de la Conxa

Teatre professional

Dramatiks Cia

DE CALCES I POLÍTICA. 

La botiga de la Conxa és una tragicomèdia que gira al voltant de la relació intrínseca entre l’abandonament de les dones i el sistema polític. 

La Marga i l’Ella s‘han vist anteriorment. Han estat al cap de l’altra anteriorment. La Marga Rose és una influencer, però també és Margarida Xoriguer, una noia malalta terminal que ja des de petita sabia que la vida que volia no anava a succeir. La Marga només vol fer-se fotos, anar de viatge amb les seves amigues i, com a molt, un banyador vintage. Per altra banda, l’Ella no és cap icona, és una dona cridanera, inconfusible, però completament invisible pels altres. L’Ella també veu com la vida que volia tenir no es farà realitat, i veu que ningú del seu voltant l’ajudarà amb la situació que pateix a casa. I l’Ella, ella, veu que només pot fugir, i potser ni tan sols aquesta és una bona idea… On van? 

Els seus passos les porten a la botiga de la Conxa, una dona que ha dedicat la seva vida a lluitar pels drets de tothom, amb ferides i records que vol compartir, però que tothom l’ha tornat invisible. En la Marga i l’Ella retroba la seva capacitat de sanar, de guiar i sobretot, retroba el seu esperit de revolucionària clandestina en l’edat moderna. 

I què fa una REVOLUCIONÀRIA MODERNA? 

Com fem una REVOLUCIÓ A PETITA ESCALA? 

En CALCES? COSINT? FUGINT? CREMANT? 

Què els queda a la Marga i a l’Ella si LES SEVES HISTÒRIES NO SÓN ESCOLTADES sinó RIURE’S I POSAR FI a la seva pròpia VIDA? AMB UN FINAL, TOT TORNA A COMENÇAR. 

Comparteix-ho!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

HORARIS

12€
SOCIS
15€
NO SOCIS