COMPARTEIX-HO!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
3 €
SOCIS
4 €
NO SOCIS

HORARIS

Dissabte 06/03/21 a les 19:00h
Dissabte 20/03/21 a les 19:00h

The letter

El Documental del mes

Què faries si acusessin la teva àvia de bruixeria? Els temps de la Inquisició queden aparentment lluny, però avui en dia, a Kenya, la realitat de les dones amb una sensibilitat especial és dramàtica i ens fa reviure el terror de l’edat mitjana.

El jove Karisa emprèn un viatge de Mombasa als seus orígens rurals quan s’assabenta que la seva àvia Margaret està en perill. A través de les converses amb els seus familiars, descobrim amb incredulitat que el seu oncle, fruit d’una combinació de superstició i interessos econòmics, és l’instigador de la terrible acusació. A la vegada, les seves tietes intenten protegir l’àvia, que ha d’aprendre a conviure amb el temor de ser assassinada dins de casa. A Kenya, centenars d’ancians són acusats de bruixeria per tal de robar-los les terres.

Un retrat valent que posa en evidència com els valors de les comunitats rurals han estat trastornats a causa del colonialisme i la religió. Una història d’amor intergeneracional, en què el carisma d’en Karisa demostra que és possible fer front a l’avarícia i en la qual el cos de la seva fràgil àvia amaga un poder femení indestructible.

Kenya (2019). 82 minuts.

VO en anglès, suahili i giriama subtitulada en català.

Comparteix-ho!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

HORARIS

3 €
SOCIS
4 €
NO SOCIS