COMPARTEIX-HO!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
6€
SOCIS
8€
NO SOCIS

HORARIS

Diumenge 06/03/22 a les 18:00h

Una dent sota el coixí

Petits al Teatre

Companyia Pocacosa Teatre

La Lluïsa és la responsable del magatzem de joguines del Ratolí Martí, el Ratoncito Pérez, la  Fada de les Dents i els Angelets. Quan un d’aquests personatges recull una dent de sota el  coixí d’un nen o una nena, li porta a la Lluïsa que és l’encarregada de triar el regal ideal per  aquell nen o nena. La Lluïsa examina amb detall la dent i a través de la forma ( de si està molt  gastada o no, del color, etc.) pot saber com és aquell infant, i per tant pot saber quin regal el  farà feliç. 

Això sí, sempre han de ser coses petites que puguin ser col·locades a sota el coixí. La Lluïsa fa molts anys que fa aquesta feina, i és una experta en el tema. El problema és que  s’està fent gran, es cansa molt, i de vegades s’equivoca. Per això està buscant algú que pugui  substituir-la en aquesta feina important. Després de provar diferents candidats, troba a la Violeta. 

Però la relació entre totes dues no serà fàcil, fins que un dia, arriba al magatzem una dent molt  especial. Una dent que no és com les altres. Totes dues hauran d’unir esforços per descobrir  quin és el regal que necessita aquesta dent tan singular. 

Edats: A partir de 4 anys
Durada: 55 minuts

Comparteix-ho!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

HORARIS

6€
SOCIS
8€
NO SOCIS