COMPARTEIX-HO!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Cineclub: Cicle d’Imprescindibles

El Cineclub Patronat engega amb molta il·lusió un nou projecte. Una tria de pel·lícules dels últims 100 anys que van des del cinema silent fins a títols més recents que han esdevingut uns clàssics. Tots els gèneres hi seran representats, tot i que en la primera tria de pel·lícules s’ha optat per títols molt coneguts. No volem renunciar a projectar les pel·lícules en la seva llengua original, per tant, seran en VOS en castellà o català en funció de la disponibilitat dels subtítols.

Les sales de cinema són una eina de comunicació que permet als seus espectadors gaudir de la projecció tots junts, en un espai a les fosques sense la distracció que suposa fer-ho al sofà de casa. Apostem per aquest format i la seva funció social de compartir el gust pel bon cinema. Així que, en acabar la projecció, es generarà un debat conduït per especialistes del cinema o bé pels propis impulsors del projecte.

El cicle de primavera que ara iniciem consta de 6 pel·lícules que es projectaran entre el dia 2 de març i el dia 12 de maig: el Cicle d’Imprescindibles.

Comencem pel clàssic Casablanca. Entrades aquí.

Comparteix-ho!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Novetat a la cartellera!

Dissabte 27/04/24 a les 18:00h